ΒΑΤΙΚΙΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ 2014

Τοχαρακτηριστικό του αγώνα ήταν η μεγάλη συμμετοχή!

Τοχαρακτηριστικό του αγώνα ήταν η μεγάλη συμμετοχή!

Γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού στη Νεάπολη Λακωνίας. Ρεκόρ συμμετοχών στον «Βατικιώτικο Αγώνα Ζωής 2014», με μεγάλη προσέλευση αθλητών στα τρία δρομικά αθλήματα και στο kidsAthletics.

Την Κυριακή, 6 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ο 5ος «Βατικιώτικος Αγώνας Ζωής» με σύνθημα «Τρέχουμε μαζί … για καλύτερη ζωή». Συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με το Δυναμικό Βάδισμα 13 χιλιομέτρων. Στη συνέχεια πήραν σκυτάλη οι Αγώνες Δρόμου 16 & 3 χιλιομέτρων. Οι αθλητικές εκδηλώσεις έκλεισαν με το kidsathletics και πλήθος παιδιών δημοτικού να αποκτούν τις πρώτες εμπειρίες τους στα αγωνίσματα στίβου. Ακολούθησε συναυλία με έντεχνο και ροκ ελληνικό τραγούδι από συγκρότημα μαθητών Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ που ανήκουν στη φιλαρμονική Νεάπολης και μπουφές που επιμελήθηκαν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής.

Για άλλη μια χρονιά οι μαθητές από το σχολείο ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Βιγκλαφίων συμμετείχαν στον αγώνα. Τη συνεχή παρουσία τους επιβράβευσε η οργανωτική επιτροπή του αγώνα απονέμοντας τιμητική πλακέτα σε εκπρόσωπο των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Επίσης τιμήθηκε και ο κύριος Δημήτρης Παπούλης για την πολυετή προσφορά του στη διοργάνωση του Βατικιώτικου Αγώνα Ζωής.

Στα 16 χιλιόμετρα πρώτος τερμάτισε ο Γιάννης Δημόπουλος από τη Σπάρτη ακολούθησε ο Γκόφας Παναγιώτης από τη Νεμέα Κορινθίας και στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Παναγιώτης Βελιώτης, μαθητής της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Νεάπολης από τον Άγιο Νικόλαο.

Στις γυναίκες πρώτη ήρθε η Φιφλή Θεοδώρα από το Περιστέρι Λακωνίας, δεύτερη η Γκολφινοπούλου Αιμιλία από το Περιστέρι Αττικής και τρίτη η Μιχελόγγονα Αργυρώ από τη Σπάρτη.

 

Η οργανωτική επιτροπή και όλοι οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ ΒΟΙΩΝ, του ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ, του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ και του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ευχαριστούν τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας «ΕΛΛΑΔΑ TV» και «ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΛΜΟ 94,5».

 

Δίνουμε ραντεβού του χρόνου, για τον «ΒΑΤΙΚΙΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΖΩΗΣ 2015».